Cinematografico-erasmusfuif-...
Door: Evy
Blijf op de hoogte en volg Evy
24 Februari 2007 | Italië, Bettolle
De Italiaanse les is wel heel leuk, die vier uur na elkaar gaat goed vooruit. De juffrouw is een heel toffe, de (meeste) andere studenten echt heel tof! Kga echt spijt hebben dat die lessen gedaan zijn!
Eigenlijk spijtig dat we niet in Siena zelf zitten…dan konden we wat meer samen doen met die van ons klas, want nu is het eigenlijk alleen ’s woensdags de Erasmusfuif. Maar dit weekend gaan er bijvoorbeeld een deel samen naar Firenze…dat had ook nog wel tof geweest!
De Erasmusfuif de woensdag was weer heel plezant. Voor de fuif zijn we terug met de gasten van onze klas gaan eten in de grote Mensa (frietjes! Dat wordt de wekelijkse traditie, denk ik) en daarna bij de Rasmus (= den Deen) op zijn kot naar den Champions League gaan zien… enfin we hebben meer zijne playlist op zijne pc uitgepluist. Dien jongen is trouwes zot van Je ’t adore van Kate Ryan en hij heeft ook Milk Inc. op zijne pc staan…maar da wist hem zelf ni…nu dus wel .
En daarna richting Barone Rosso (waar da de Erasmusfuif altij is). Waar we tot een uur of drie gebleven zijn. Deze keer geen andere Belgen tegengekomen…die van vorige week waren er niet…ene was naar Pisa, en de andere weetk ni zo goe nimeer...
Den donderdag gewoon les gehad en de vrijdag ook. Den Alessandro had wel ’s morgens een bericht gestuurd of we vandenavond mee iets gingen drinken in een pub. Cristina en Ann zijn daar nu naartoe, maar ik ben thuisgebleven wegens ziek! Tis eigenlijk gewoon keelpijn en een verkoudheid hoor, maar we gaan het niet erger maken dan het al is eh. En ik mocht kiezen van Cristina ;-) ofwel ging ik vandaag mee naar Siena en bleef ik vandenavond thuis, of ofwel bleef ik heel den dag thuis rusten en mocht ik mee naar de pub. Maar ik wou mee naar Siena! Twas zo’ne mooie dag, zonneke da goe scheen, ne gelati op de campo… en thuis had ik mij toch maar verveeld nen helen dag.
Annet is ook terug in ’t land…en ze had brood bij!!! Gewoon normaal brood en twas nog grof ook ;-) Keigoe! Ze had ook nieuws over de stage en blijkt da we geen website moeten maken. We moeten gewoon 20 artikels schrijven – stijl a la Standaard en De Morgen. Dat is echt wel goed te doen, en volgens mij veel minder werk dan dat ik aanvankelijk dacht!
xxx
26 Februari 2007 - 09:47
Arnaud:
Alle dan hebt ge nog tijd om een column te schrijven voor het hamjournaal over uw stage ;)